23 april 2016
17:15

Bullermyrens IK U

Referat: Torsångs IF - Bullermyrens IK

En på förhand förvantad tuff match mot ett Torsång som vi mötte i serien förra säsongen. Bullis var inte alls med från start i matchen, men lyckades ändå reda ut första kvarten utan baklängesmål. Efter det arbetade Bullis sig in i matchen och jämnade ut spelet. Inga riktigt farliga chanser skapades innan paus. En jämn match som stod och vägde lite.

Halvtidssnacket dominerades av budskapet att vi skulle fortsätta att våga gå in i närkamperna och att kommunikationen med varandra måste bli bättre så att vi undviker att tappa bollen mitt på plan.

Bullis rivstartade andra halvlek då Mohammed blev fälld när han var på väg igenom och straffen var odiskutabel. Mohammed var säker och satte 0-1 från 11 meter. Bullis dominerade spelet ett tag och skapa fler heta chanser utan att få utdelning. Man bjöd även Torsång på en chans där bollen tog i insidan av stolpen. Mohammed var het som en kamin och kom åter igenom i friläge. Denna gång lyckades han liggande i närkamp med målvakt och en försvarare skjuta bollen i det övergivna målet. Torsång reducerade sedan till1-2 och skapade nerv i matchen mot slutet, men Mikke i målet klev fram och gjorde några avgörande parader.

En jämn och bra match med mycket närkampsspel där Bullis inteklev undan eller vek ner sig. Skönt att se!

Bäst på planen var de bägge målvakterna. Även Sade förtjänar beröm för sin insats i första halvlek och Mohammed fortsätter att vara vass i straffområdet med två mål i bägge de två senaste matcherna.